ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Πληροφορίες

Παρασκευή 24 Απριλίου 2020

ROADTRIP 2012






--MEMORIES--


2012............Μετά την φανταστική εμπειρία του ταξιδιού μας στην Γαλλία και Ιταλία -αναγκαστικά Ιταλία αφού την διασχίζουμε και πραγματικά δεν μας χαλάει καθόλου μιας και επιλέγουμε διαφορετικά μέρη να δούμε- αποφασίσαμε να συνδυάσουμε το τερπνόν δια του ωφελίμου!
Θα πάμε Βαρκελώνη!!!!! θα μείνουμε 4 μέρες αλλά θα δούμε και το motogp άλλωστε η τελευταία χρόνια του Stoner, ας τον δούμε μία φορά πριν σταματήσει ο αγαπημένος μου οδηγός!

Ξεκινήσαμε , χάρτες , διαδρομές , ποιες πόλεις θα δούμε , που θα μείνουμε κάθε μέρα αλλού για διανυκτέρευση εκτος των 4 που θα γινόταν στην Βαρκελώνη!!!!!!!!!
Παρέα? Τα δυο μας!!! Μην διστάσετε να ταξιδέψατε με την γυναίκα σας μόνο!
Περάσαμε τέλεια , όπως και το 2011....

Αποφασίστηκε .......στα γρήγορα και προς έκπληξή μου στήθηκε γρήγορα.
Κλασικά , Ηγουμενίτσα καράβι  για Ανκόνα και από εκεί φύγαμε για το ταξιδάκι μας..
1η διανυκτέρευση στο Salice Terme σε ένα μικρό χωριό με ιαματικές πηγές και ένα χωριουδάκι με απίστευτη ησυχία , ιδανικό μέρος για χαλάρωση!

Τα μέρη που οδηγήσαμε , επισκεφτήκαμε απίστευτα Ιταλία , Νοτια Γαλλία (παραλικά), Ισπανία (από παραλίες costa brava , Girona και άφιξη CATALUNYA)
Δεν το πιστεύαμε................
ΦΤΑΣΑΜΕ ΒΑΡΚΕΛΩΝΗ !!!!!!!!
Πως εξερευνήσαμε την Βαρκελώνη ? είχαμε και γνωστό εκεί που δούλευε αλλά παίρνεις την μηχανούλα σου ακολουθείς ένα κόκκινο λεωφορείο που σε πάει στα αξιοθέατα και τα είδες όλα....έχεις έναν τουριστικό χάρτη , ένα gps και δεν θέλεις τίποτα άλλο, βολτάρεις θαυμάσια σε μία από τις πιο όμορφες πόλεις.......

Απίστευτο gp σε μία από τις ομορφότερες πίστες ......και εκεί γεννήθηκε και ο νέος ερωτας με τον Μάρκο!!! Αυτόν τον απίστευτο τυπάκο με το 93 και τα σερι πρωταθλήματα!
Τον είδα moto2 και είπα .....παει ο Stoner ήρθες ο Marquez.....



SAN REMO -MONACO - NICE- CANNES - MARSEILLE - MONTPELLIER - BEZIER - GIRONA - CATALUNYA-SIENNA































































































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου